Eilen oli meillä seurakunnannuorilla oma pitkäperjantain kokoontuminen. kaksi nuorista oli suunnitellut meille ohjelman. Oli hyvä ilta! :) Ohjelmassa meillä oli: Pääsiäisentapahtumien lukeminen yhdessä vuorotellen Raamatusta,hyvää ruokaa,jota söimme yhdessä pitkässä pöydässä..(olin tehnyt sinne salaatin ja mikä jännä juttu meitä oli pastori mukaanlukien 12 paikalla! :D),sellaisen synnin kirjoittaminen lapulle mistä haluamme luopua ja sitten vuorollaan kävimme polttamassa paperin,laulamista ja ehtoollinen. :) Illan lopuksi meitä lähti pieni porukka katsomaan pääsiäisnäytelmän:

via crucis-ristintie,joka on aina pitkäperjantaina helsingissä tapahtuva iso tapahtuma..liikennettä valvoo poliisiautot,ratsupoliisit,koska ihmisiä on paljon katsomassa sitä..me siis siirrymme isossa laumassa aina ns.pisteeltä pisteelle ja pysähdymme katsomaan mitä siellä tapahtuu. Olin viime vuonna katsomassa sen ekaa kertaa mutta silloin en nähnyt kunnolla kun olimme tumput suorina ihmismassan seassa,mutta nyt näimme hyvin ja meillä oli väljempää...tänä vuonna tuo oli muutenkin jotenkin vaikuttavampi! :) 

Pitemmittä puheitta saatte muutaman kuvan siitä tapahtumasta:

 

Getsemanessa

Jeesusta kuulustellaan

Jeesus kantamassa ristiä Golgatalle

Se on täytetty!-Jeesus ristillä. 

************************

Tänään on vielä luvassa part.2 nuortenpääsiäis jutskuja..menemme yhden seurakunnannuoren luokse kylään. Hän on siellä tehnyt meille lämpimän ruoan,käymme sään salliessa ulkoilemassa,pidämme rukoushetken ja katsomme The Passion of the Christ. 

Tähän loppuiun vielä laitan kuvat ihanista pääsiäiskukistani..<3:

Narsissi

Tulppaanit

....nuo kukat ovat jo auenneet enemmän. Tuo ihanasti tunnelmaa! :)

 

Iloista lauantaita kaikille! :)