Juuh eli otsikko kertonee hyvin mitä tässä postauksessa kirjoitan..:) Tosiaan töiden jälkeen kävin ostamassa itselleni Piruetti liikkeestä balettivarusteet:

 1.kuva:pussi piruettiputiikista ja nimenomaan ballerinashopista joka oli vähänniinkuin erillinen osa sitä koko piruetti kauppaa.

2.kuva:balettivasrusteet. Balettiasu,balettitrikoot ja harjoitustossut.

3.kuva: harjoitustossujen säilytyspussukka.

Balettitunnilla oli tosiaan mukavaa! Tunti alkoi seitsemältä ja loppui 15 yli kahdeksan. Se varsinainen naisopettaja oli sairas ilmeisesti niin meitä opetti mies. Aika paljon mun ikäisiä tyttöjä oli ryhmässä...muutama vanhempi oli ja oli joukkoon eksynyt yksi mieskin..:) Harjoiteltiin tangoilla jalka,käsiliikkeitä. Ja sitten lopuksi lattialla samoja. Paikat tulee hieman kipeeksi kun täytyy jännittää lihaksia ja seisoa mahdollisimman suorassa. Mutta aika hurahti nopeesti...olisin voinut olla pidempäänkin! :) <3 Noh,ensi maanantaita odotellessa..;)

..jaja...posti oli tuonut ihanan kirjekuoren joka sisälsi mukelomestasta tilaamani ihanan pienen sievän vaaleanpunaisen pikku-myy olkalaukun..<3 oli matkaan mukaan tullut ylläri...pienet muumihahmot..:)

..ja eilen iltaakohden innostuin sisustamaan paikkoja! :) ja arvatkaas mitä....äänestämään mennessä veimme roskia eilen roskikseen sitten siihen joku oli tuonut pyykkikorin ja siellä oli kaikennäköisiä kukkapurkkeja...mutta tämä kiinnitti huomioni ja kipaisinkin sen kaivamasta sieltä pyykkikorin muiden romppeiden joukosta iltasella:

iso kukkaruukku...ihastuin tähän ja heti näin että sopii maalaisromanttiseen tyyliin...tämä kuitenkin kaipasi jotain ja minä hieman tuunailin....:

...ja ette ikään arvaa millä tuon tekstin ja kuviot tein tuohon...noh minäpä paljastan...tattadadadadadaaa:

KYNSILAKOILLA!! kynsilakoista on nimittäin moneksi..:D

...ja valmiina paikoillaan somistamassa kotia...

anteeksi tummakuva kun valaistus ei oikein tuossa nurkkauksessa ole hyvä...tuon tildalampaan on tehnyt äitini! <3

...sitten muitakin sisustuskuvia..:

keittiönpöytä

ilmoitustaulun reunalla roikkuu tämä..äitini tekemä..<3

sydänasetelmat seinässä..nämä oli joulun aikaan niissä ruskeissa verhoissa.

diddlina sydänvaloissa kirjahyllyn reunalla. Tää on ollu mulle sellainen must hankinta jokunen vuosi takaperin...ihanahan tää onkin! <3

nojoo...tässä tais olla tällä erää jällen kerran kuulumiset! Viikko on pyörähtänyt käyntiin. Viikonloppua odotellessa...mutta sitä ennen olkaahan reippaita! :)