Täällä ollaan...mä en oo jaksanu oikeen olla koneella mut nyt kirjoitan jotain pikkuisen...tosiaan tänään on kulunut tasan vuosi siitä kun sanoimme toisillemme TAHDON...onhan sitä tahtomista koeteltukin puolin ja toisin mutta kaikesta aina selvitty ja kuitenkin luottamus siihen että Taivaan isä johtaa meitä ja antaa meille monta ihanaa avioliittovuotta viel yhdessä! <3

Tänään on juhlistettu syömällä hyvää ruokaa buffetissa massut niin täyteen että huhhuh! :) Ja sitten käytiin turistiratikalla kiertämäspaikkoja joka sit jumittukin melki puoleks tunniks yhteen paikkaan ku joku hyvinki viisas oli jättäny autonsa kiskojen päälle ja siin sit täytyi odottaa et se tultiin ottaa pois..olihan niit ratikoita siin peräkkäin jos jokunen! :D no joo..sit mentiin kattoo avain italiaan leffa elokuviin..se oli ihan hyvä! :) napostelin irtsareita siin samalla ja vähä aikaa sit söin ne loppuun! minä herkkusuu...pitäs vähentää joskus.

Viikonloppu on noin yleisesti ottaen menny hyvin..seurakuntaa ja kotia. :)

Huomenna uusi viikko ja uudet kujeet..joten mukavaa alkavaa viikkoa! :)

ps.mä en nyt vähään aikaan pysty varmaan ottaa kuvia kameral ku kaikki kamerat on jotenki rikki mutta eipäs se nyt haittaa..otan sit ku saan jonku kameran jossain välis kuosiin.

Siunausta! <3

-Sofia