Eilen olin reipas ja sain mielestäni paljon aikaiseksi..tiskasin suuuren tiskikasan,siivoilin ja järjestin vaatekaapin..nyt sinne mahtuukin kaikki ja lähti sieltä vaatteita poiskin...hyvä hyvä!! :) Kultsi oli käyny iittalassa stadis ja löysi sieltä noi uudet hurraa muumimukit...jeeps!! Nyt mäkin oon yhden sellaisen iloinen omistaja:

tykkään!!

innostuin illalla siinä vaatekaapin yhteydessä vähän "leikittelemään" vaatteilla samalla kun mietin mitkä vaatteet laitan ylleni kun menemme nuorteniltaan...tällainen asu sitten syntyi tuloksena:

sori tosi huonot kuvat mutta ehkäpä saatte selvää jommastakummasta.

*kaikki muut on kirppikseltä ostettuja paitsi toi pantasydeem,i(pantanauhan oon ite ommellu,ja tuo rusettijuttu on rintaneula joka on siskoltani joululahja ja oon sen vaan kiinnittänyt tuohon..) ja kukkalegginssit on hm:ltä.

innostuin taas lakkaamaan kynteni..nyt on hieman väriä niissä..saanko esitellä sateenkaarikynteni:

otin vaan toisen käden kynsistä..toisen käden kynnet on sit erivärisiä. en jaksanu ottaa molemmista.:D

....ja bussia odottamassa kohti helsinkiä ja nuorteniltaa...

sori taas hieman huonolaatuinen kuva..:/

oli tosiaan mukava nuortenilta jälleen ja aikaa vierähti kuin huomaamatta siellä sellainen reilut 3h..:D

Tänään oli aamusta tarkoitus mennä sapattiJumalanpalvelukseen mutta arvatkaa...nukuttiin pommiin...nooh näin käy joskus...:D luin sitten aamulla tossa sellaisesta raamatuntutkiskelu vihkosesta...siinä oli nyt aiheena viime viikolla kolminaisuusoppi..ihan mielenkiintoista lukea ja siin samalla on kysymyksiä ja niit voi pohtii..ihan hyvin siis päivä alkanut!! Nyt täytyy mennä laittamaan ruokaa>>>

Siunattua päivää kaikille!

:lla Sofia