Kevät tulee kovaa vauhtia..täällä on ollu keväiset ja lämpimätki ilmat..mutta tänään on ollut tosi harmaa ilma ja kauheesti satoi räntää aamulla..:/

Muuttohommat on loppusuoralla. Käytiin ihan hiljattain ostamassa kaikki huonekalut mitä tarttettiin kierrätyskeskuksesta ja halvalla lähti...ostettiin siis: parisänky(saatiin siihen kaupanpäälle yhtenäinen patja),antiikkinen lipasto(LÖYTÖ..<3),kaksi maalaisromanttista tuolia(LÖYTÖ..<3),ruokapöytä,sohva(kuin uusi) ja korkea kirjahylly. :)

Tää on nyt kiva! Ja täst asunnosta tulee kyl kiva...oon ihan fiiliksis...:)) Tulin töistä yks päivä ja kävin nappasee muutaman pajunkissanoksan..laitoin ne tohon ruokapöydälle sellaseen ihanaan valkoiseen "astiaan" e tiiä sen nimee mut sellainen pentikistä ostettu sisustusjuttu...ja siihen sit laitoin istumaan mun mamin tekemän tildalampaan..:) <3 Ja laitettiin viikonloppuna vaal.siniset verhot tänne olkkariin. Sitten raksu sai koottuu tänään meiän pärisängyn ja vaihoin meille lakanat ja laitoin sellasen vaal.punasen päiväpeiton siihe. Teen meiän makkarista sellasen romanttisen väreinä vaal.punainen ja punainen..olkkarissa on sit enempi sinisävyy...en ihan tarkkaan ooo viel päättänyt.:)

 

Ette valiettavasti saa vielkää kuvia mut meil on kyllä patterit olemassa kameraan mut nyt vaan en oo löytäny niitä...kuhan löydän ne niin otan kuvia heti tästä asunnostamme! :)

 

Voikaa hyvin ja mukavaa alkavaa viikkoa! :)

ps.kisut voi hyvin! Paljon koloja ja piiloja täällä..;)

pps..täs on tosiaan saunakin ja sitä ollaan ahkerasti käytetty.

 

<3:lla Sofia