Mennyt viikonloppu oli tosi ihana! Oltiin pe nuortenillassa jossa oli levyraati ja loppuhuipennuksena oli meidän "popcornirukoushetki" eli siis sellainen missä kaikki halukkaat saa rukoilla jos kokee ja tahtoo niin..:) Siitä tulikin sellainen arviolta yli tunnin mittainen hetki ja Pyhä Henki oli vahvasti läsnä...ihmisiä murtui minä mukaanlukien itkeskelin koko sen hetken..oli niin hyvä olla! <3 

Lauantaina sitten kokouksen jälkeen meillä nuorilla oli nyyttärit ja syötiin tortilloja ja saatiin me muutama muukin ylimääräinen nälkäinen suu mukaan..noh onneks sitä riitti..:) Sitten pidettiin sellainen yli 2tunnin Raamatuntutkistelu..aiheet tosin pomppi avioliitosta-lopunaikoihin..heh mut mukava oli yhdessä tutkistella..:) Ja rukoiltiinkin siinä hetkisen myös jälleen yhdessä..

...ja sunnuntaina oltiin kuuntelemassa konsertti klaviordista-pianoon...klassista musiikkia..toinen oli mies,juutalainen ja toinen oli nainen,suomalainen...oli kyl nukuttavaa ja kaunista musiikkia et olin ihan unessa kokouksen jälkeen..:D Siit sit mentiin syömään arnoldsin herkut ja sitten mentiin sunnuntairukoushetkeen erään nuoren miehen kotiin..siellä sitten vierähti muutama tunti ja rukoiltiin sielläkin..:) Eli se on meiän uus juttu...kierretään aina joka sunnuntai jonku kotona rukoilemassa yhdessä ja ton kaiken lisäks mulla on tyttöjentorstait kans..jossa rukoillaan ja jutellaan kaikista asioista..nyt ollaan otettu uutena Raamatun luku...aloitetaan nyt Jesajan kirjaa ja sit kirjataan mitä ajatuksia herättäny meissä ja niistä sit keskustellaan..tosi mukavaa! ja mukavia juttuja meillä seurakunnan kautta! :)

*******************************

Sitten hieman muita kuulumisia...tänään oli taas Baletti...vähän nyt oli paikat jumissa sen jälkeen ja nyt on väsy olo..kova urheilu väsyttää!! :D Kävin tos suihkussa ja sitä ennen söin kultsin laittamaa ruokaa ja katsoin Judith Crantz kun tapaamme jälleen leffaa...ihana onkin! <3 Ostin sen äispältä. Sitten oon lukenu sellaista kirjaa kuin valloittava salaisuus..voiko naisen sielua ymmärtää? Lainasin sen yheltä seukun tytöltä joka on meiän tyttöjen tortain jäsen..:) On muuten tosi hyvä kirja ja koskettava..kertoo siis naisista ja millaisia naiset on ja millaisiksi Jumala on heidät tarkoittanut! Auttaa kyl jos on itsetunnon kanssa ongelmia..ainaki mua auttaa! :) Voin jo suositella lämpimästi sitä luettavaksi vaikka en oo ku aika alussa vasta siinä. Viikko on lähteny hyvin käyntiin...taas totuttelemista kun on kaikki lapset miltei paikalla pk:ssa mutta eiköhän se tästä..:) Avaimet uuteen asuntoomme saamme 1.3 eli to ja se on meiän virallinen muuttopäivä mut muuttoa tosin tehään koko maaliskuun ajan. Ihanaa päästä isompaan,sisustaa sitä ja saunomaan!! <3 Päästään jo siihen saunaan ekaa kertaa tulevana viikonloppuna. :)

Nyt tulevana viikonloppuna on tääl Adventtiseurakunnalla pe sellainen ilta rakkaudelle aviopareille..tosi ihanalta kuulosti ohjelma ja ollaan kultsin kans menos sinne..ja sitten kokouksessa on la samaa teemaa ja iltapäivällä sitten rakkauden palikat avioliittotyössä luento tms..johon myös menemme kultsin kanssa..eli rakkaudellinen viikonloppu tulossa tulevana viikonloppuna! :)

ps..en pysty lisäämään mitään kuvia,linkkejä tms tekteihini kun tää kone ei suostu siihen..:( joten aika tylsiä sinänsä mun kirjoitukset ulkoasultaan..en tajua mikä vaivaa tätä.

Mukavaa viikkoa kaikille! :)