Yritin laittaa läjän kuvia,mutta en nyt osaa etsiä täältä vanhempien koneelta niitä enkä jaksa nyt etsiä joten kirjoitanpa vain.

Tultiin eilen aamupäivällä tänne vanhempien luokse. Lähdetään huomenna jo..kyllä on aika menny taas niin nopeesti. Eilen käytiin mun mummulla ja vaarilla syömässä ja vähän jutskailemassa. Saatiin mieheni kanssa heiltä lahjat myös. Mieheni sai sukat ja Dear John dvd:n. Minä sain muumi rakkaus kulhon ja mukin..ja sitten saatiin suklaata. Sitten vanhempien luona pelailtiin pelejä ja oleskeltiin. Illalla katsottiin joulunsankari musikaali ja sitten tv:stä sellainen revyy(ei tolla nimellä kulkenut) mutta kuitenki sellainen sketsi-viihde ohjelma. Join iltasella myös lumiukkosopan jonka mamini teki minulle ja miehelleni..oli hyvää kyllä! Makean nälkään oiva ja helppo lääke..:D

Eilinen meni siis noissa merkeissä suurinpiirtein. Tänään kävin syntymäpäivärahoilla ostamassa muumikausimukin 2011 ja kynsilakkoja ja kynsitarroja. Illemmalla kävimme kirpputorilla. Löysin käsikoruja,korvikset,ihan uuden näköisen käsilaukun ja romanttisen dvd:n. Pelailimme myös sellaista kivaa di xit peliä. Tässä illalla katsoimme mieheni kanssa vettä elefanteille dvd:n ja se oli hyvä! Kävin tuossa äskön suihkussa ja nyt sitten tässä vaan oleskellaan iltaa ja sitten mennään nukkumaan.

Huomenna lähtö ja taas paluu arkeen..niin se joulu meni ja uusi vuosi häämöttää..joten on kai syytä toivottaa HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

 

:lla Sofia